Minervalaan 33/3 - Amsterdam

€ 2.200,- per maand


  Omschrijving

  Te huur: Minervalaan 33/3, 1077NL Amsterdam.
  Bovenhuis (ca. 120m2) met grote raampartijen dus veel zon inval aan de geliefde Minervalaan.
  De woning is praktisch ingedeeld, ideale gezinswoning met 3 zeer ruime slaapkamers, ongemeubileerd. De woning is recent geheel geschilderd.

  Locatie / Bereikbaarheid:
  De Minervalaan staat bekend als een zeer statige straat in Amsterdam Zuid met veel Berlage details. De woning is gelegen op een mooi deel van de Minervalaan tussen de Stadionweg en de Gerrit van der Veenstraat. Wonen aan de Minervalaan betekent rustig wonen met uitzicht over veel groen maar toch op loopafstand van alles wat het bruisende Amsterdam Zuid te bieden heeft.

  De Beethovenstraat, Stadionweg en de Cornelis Schuytstraat met een zeer breed aanbod supermarkten, speciaalzaken en andere winkels zijn zeer nabij gelegen. Aan horeca ook geen gebrek in de directe omgeving: veel leuke terrassen, cafés, lunchrooms en restaurants sieren de buurt. Het appartement is omringd door goede (inter)nationale (basis)scholen. Ook diverse stadsparken waaronder het Vondelpark en het Beatrixpark alsmede het Amstelpark zijn dicht bij de woning gelegen. Hier kunt u terecht voor sport en recreatie.

  De bereikbaarheid is uitstekend: station Zuid/WTC op minder dan 10 minuten loopafstand, met metro's, treinen en bussen in alle richtingen is op loopafstand gelegen. Er is hier tevens een directe verbinding met Schiphol. Vanaf station Zuid/WTC geraakt u binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal Station. Vanaf hier vertrekken bussen, treinen, trams én metro's in alle richtingen en kunt u met de pont het IJ oversteken. Parkeren is geen probleem aan de Minervalaan.

  Indeling:
  Net gemeenschappelijk trappenhuis vanaf de begane grond. Eigen entree naar het appartement met een afgesloten kast met elektra- en gasmeters. Ontvangsthal met een separaat toilet voorzien van fontein. Van hieruit wordt afzonderlijk toegang verschaft tot: keuken, een slaapkamer, badkamer en de woonkamer.
  De keuken is gedateerd (heeft aanvoer van zowel elektriciteit als gas). Een koelkast is beschikbaar, andere keukenattributen en/of apparaten dient de huurder zelf in te brengen. Ook de badkamer met douche is netjes maar gedateerd. De slaapkamer op deze verdieping betreft de master bed room van 20m2. De slaapkamer met balkon biedt uitzicht op de groene binnentuinen.
  De riante doorzon woon kamer (32m2) biedt met 3 raampartijen 7 meter breed uitzicht op de Minervalaan.
  De woonkamer is thans ook toegankelijk vanaf de hal en biedt eindeloze mogelijkheden. Een sfeervolle kachel siert het vertrek.
  De bovenverdieping bestaat uit 2 zeer ruime slaapkamers (resp. 16,5m2 en 10m2) met veel licht, een overloop en een opslagruimte.

  Minervalaan:
  In de Romeinse mythologie de godin van de wijsheid. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)
  Dit deel van de Minervalaan is gebouwd in 1929 en ontworpen door architect J. Roodenburgh als onderdeel van het Plan Berlage en het gebouw is aangemerkt als Rijksmonument.

  Bijzonderheden:
  - Huurperiode: 7 maanden, beschikbaar vanaf 1 februari 2022.
  - Maandelijkse huur: 2200€ (ex. VvE service kosten)
  - Rijksmonument
  - VvE Service&Admin kosten per maand: 130€.
  - Niet geschikt voor studenten
  - Ongemeubileerd
  - Handige inbouwkasten
  - C.V.-ketel (2010 )
  - Woning is onderdeel van een VvE met een eigen gedragscode (beschikbaar). Met name geluidsoverlast is een gevoelig onderwerp in deze vooroorlogse woningen.
  - Energielabel niet aanwezig vanwege monumentenstatus
  - Oplevering in overleg

  Deze informatie is door de eigenaar met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter hij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht.

  Neem contact op


  De verkoper verzorgt zelf de bezichtigingen. Neem contact op met de verkoper om een bezichtiging in te plannen


   Huis verkopen