Zelf verkopen of samen met Rillow


Zelf je woning verkopen

Wil je zelf je woning verkopen, maar wel ondersteuning van de Rillow makelaars? Dat kan! We bieden drie pakketten aan met elk verschillende diensten inbegrepen. Door zelf mee te helpen bij de verkoop van je woning bespaar je namelijk duizenden euro's.

Wij hebben veel geautomatiseerd waardoor wij tijd besparen en jij geld bespaard!

1

Woning aanmelden

Bestel direct het pakket dat jij nodig hebt en zet de eerste stap om je woning te verkopen.
2

Informatie aanleveren

Nadat je een pakket hebt besteld, gaan we samen aan de slag. Het is namelijk tijd om alle informatie aan te leveren: 1. Verkooptekst advertentie (indien niet in je pakket) 2. Aanleveren foto's (indien niet in je pakket) 3. Aanleveren meetrapport (indien niet in je pakket) 4. Aanleveren energielablel (mocht je deze niet hebben, kun je deze bestellen) 5. Invullen lijst van zaken en vragenlijst
3

Woning publiceren

Geweldig! Alle informatie is nu compleet en we zorgen ervoor dat je woning binnen 3 dagen op alle huizensites staat. Alle aanvragen voor bezichtigingen en informatie komen vanaf nu binnen in je email. Je kunt nu zelf de bezichtigingen gaan inplannen; leuk!
4

Bezichtigingen

Je ontvangt nu alle aanvragen en kunt zelf de bezichtigingen inplannen!
5

Onderhandelingen

Biedingen zullen wij voor je verzamelen en transparant met je delen. We zullen je uiteraard adviseren en de onderhandelingen samen met je doen.
6

Koopovereenkomst

Gefeliciteerd! Je hebt je woning bijna verkocht; het is tijd om de koopovereenkomst op te stellen. Mocht je een pakket hebben afgenomen, dan regelen wij dit voor je. Kom je er toch niet helemaal uit, dan kun je deze service uiteraard bijbestellen.

Waarom via Rillow
je woning verkopen?


Wij zijn een Nederlands bedrijf en bieden je de beste service voor de beste prijs


  • Al meer dan 400 woningen verkocht
  • Persoonlijk advies en hulp als je dat nodig hebt
  • Binnen 3 dagen op Funda
Huis verkopen